Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Virginia

Proprietate de vânzare în Virginia

Se învecinează cu Virginia în sud-est, cu Kentucky spre sud-vest, Ohio către nord-vest, Pennsylvania către nord și Maryland către nord-est.

Trebuie să trăiți într-un loc liniștit? Căutați proprietăți de vânzare în Virginia? Apoi, nu puteți lua informații pe piața imobiliară, ci și pe geografia, cultura, obiceiurile și tradițiile sale.
Virginia este un stat din sud-estul Statelor Unite și se întinde de la Chesapeake Bay până la Appalachien, cu o lungă întindere a coastei atlantice. Este una dintre primele 13 colonii americane, cu monumente istorice cum ar fi Monticello, faimoasa plantă Charlottesville a părintelui fondator Thomas Jefferson. Jamestown Settlement și Colonial Williamsburg sunt muzee vii.

2017 a văzut prețurile locuințelor în Virginia de Nord și prognozele reiterează faptul că piața imobiliară din Virginia va menține această tendință în 2018. Aceasta este o piață favorabilă vânzătorului în statul Virginia în acest an, dar în prezent ratelor scăzute ale dobânzii sunt în același timp un moment bun pentru cumpărători.

Există întotdeauna și alți factori care influențează piața imobiliară într-o anumită zonă. Cumpărarea unei case a fost întotdeauna o investiție bună, nu doar pentru adăugarea la activele dvs., ci și pentru beneficii fiscale în termeni de impozitare.

Există mai mulți factori care afectează piața imobiliară din 2018 în Virginia și este important pentru dumneavoastră să știți dacă doriți să vă mutați aici și dacă sunteți interesat de proprietăți de vânzare în Virginia.

În piața imobiliară Virginia se află deja în creștere în 2018 și se pare că se îmbunătățește în mod continuu față de 2017.

Virginia de Sud oferă un preț mediu de piață mai scăzut pentru case. Casele rămân neobișnuite pe piață pentru perioade destul de lungi, de până la 55 de zile, în ultimele luni. Totuși, aceasta este o scădere de 10% față de anul precedent. Acest procent se poate schimba cu ușurință pe măsură ce costurile locuințelor scad.

Asociația Virginia din raportul Realtor din al treilea trimestru a arătat că noii cumpărători de proprietăți aflate în vânzare în Virginia pot considera dificilă prețurile medii ale locuințelor. Aceasta înseamnă că este o piață bună pentru vânzători și oameni cu bani să investească în proprietăți de vânzare în Virginia, dar nu este prea mult pentru cei care doresc o locuință accesibilă. Cu toate acestea, vânzările au crescut la sfârșitul anului 2017, de fapt, volumul pieței de la începutul anului a înregistrat o creștere de 8%.

Dacă sunteți în căutarea de proprietate de vânzare în Virginia ar trebui să știți care sunt cele mai bune două locuri de a trăi în Virginia.

Virginia oferă plaje, munți și multe altele. Când veniți pentru cumpărarea unei proprietăți de vânzare în Virginia, există câteva locuri de luat în considerare înainte.

Unul dintre aceste locuri este Virginia Beach.

Zona Virginia Beach are o valoare medie a imobilului care a crescut cu peste 2% în ultimul an. O creștere de 1,5% este prevăzută până în 2018.

Un alt loc frumos de a decide să trăiască și să caute proprietăți de vânzare în Virginia este Fairfax County.

În luna iulie, prețul mediu de vânzare pentru o locuință din județul Fairfax a înregistrat o creștere de 6%. Prețul mediu de vânzare actual este cu 3% mai mic decât în ​​luna iunie.

  •  
    Mutarea la Virginia. Expatriați și locuiți în Virginia

      Continuând să analizăm diferitele state care merg la constelarea minunatei națiuni americane, cu siguranță nu am putea să ne ocupăm în special de unul. Pe coasta de est, de fapt, există o realitate unică de acest gen, care trebuie descoperită. Unul dintre primele treisprezece colonii amer ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 36451

DE VÂNZARE Casă mobilă, Virginia, Richmond, Richmond, Virginia Gateway Seaport

14,016.74RON
DE VÂNZARE
Casă mobilă

1.86 m²
Știți că este 100% posibil Ce poate cumpara o casa moderna de containere in America si ia doar 7 zile pentru a ajunge la Cuba? ! CITITORII ȘI SPEA...
Cod. 11645

DE VÂNZARE Vilă, Virginia, Virginia Beach, Virginia Beach, Virginia Beach

8,942,400.00RON
DE VÂNZARE
Vilă

610 m²
Întreaga proprietate "
UNAVAILABLE
Cod. 11091

DE VÂNZARE Altele (comerciale), Virginia, Richmond, Richmond, Horn Habor area

2,069,805.32RON
DE VÂNZARE
Altele (comerciale)

5 m²
Waterfront, Casa
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB